مطالب خواندنی

چاکرا چیست؟

دن ما به طور طبیعی برای بقا وادامه حیات، از دو طریق انرژی های مورد نیازش را تامین می نماید. اول از طریق تجزیه مواد غذایی در بدن که انرژی حاصل از آن صرف سوخت وساز اندام های بدن قرار میگیرد، که به این عمل “متابولیسم” نیز می گویند .دوم از طریق انرژی ماورایی یا کیهانی که از طریق مجاری خاصی به نام “چاکرا” انرژی های طبیعت را به خود جذب می کند.

در واقع چاکرا را می توان این گونه تعریف نمود که به قسمتهایی از بدن که انرژی ها را به درون بدن هدایت می کنند، “چاکرا” می گویند. درسطح بدن ما بیش از هزاران چاکرا وجود دارد. از این تعداد درحدود 40 چاکرا فرعی و7 چاکرا اصلی می باشد.

چاکراهای اصلی بدن عبارتند از:

  • چاکرای ریشه
  • چاکرای خاجی یا چاکرای دستگاه تناسلی
  • چاکرای نافی که به آن چاکرای خورشیدی نیز گفته میشود
  • چاکرای قلب یاچاکرای عشق الهی
  • چاکرای گلو
  • چاکرای پیشانی یاچاکرای چشم سوم
  • چاکرای تاج سر

جالب است بدانید که هر کدام از این چاکراها در کنار غدد درون ریزی قرار دارند. در واقع میتوان منشاء بسیاری از بیماری ها را در بسته بودن یا کم کاری چاکرای مجاور این غدد دانست. با وجود درک صحیح از عملکرد چاکراها می توان از بیماری های بسیاری جلوگیری نمود یا میتوان با توجه به نوع بیماری، فهمید کدامین چاکرا فعالیت متعادل خود را ندارد و برای درمان ان اقدام نمود.

چاکراها در مسیری مستقیم از فرق سر در امتداد ستون فقرات تا انتهای آن بر روی یک خط راست قرار گرفته اند.  هر کدام از این چاکراها رنگ مخصوصی دارند که با توجه به همین رنگ میتوان سنگ مخصوص آن را انتخاب و از آن استفاده نمود.(قبلا در مقاله ای جداگانه، به بررسی رنگ ها و سنگ های مخصوص هر چاکرا پرداخته شده است.)

متعالی ترین چاکرای بدن چاکرای هفتم می باشد که اگر رشد و تعالی پیدا کند، انسان را به همان موجودی که خداوند برای آفرینشش به خود بالیده است، تبدیل می کند. چاکرای اول، خاکی ترین چاکرای بدن است. تا چاکرای سوم اکثرا تمایلات مادی و بدنی ومسایل اجتماعی در عملکردها نمود دارد، اما از چاکرای چهارم اکثر مسایل رنگ معنوی به خود می گیرند و مسیر عشق واقعی آغاز می گردد. پس باید مراقب باشیم در این راه اگر افکارمان عالی ومزین به عشق، ایمان ودوست داشتن باشد، چاکراها بهترین عملکرد را دارند واگر افکار منفی داشته باشیم، چاکراهایمان آلوده شده ونمی توانند انرژی های محیط را جذب نمایند. در نتیجه رنگ آنها تیره گشته و شما دائما بدون آنکه دلیلش را بدانید، خسته و افسرده خواهید بود.

.

برای مشاهده انواع مدل‌های هفت سنگ چاکرا  اینجا کلیک کنید

www.instagram.com/goharrafshan

09306226344

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

76 + = 85